«Spartacus» a murit!

Andy Whitfield, actorul care îl interpretează pe Spartacus, a murit azi în Sydney, Australia, la vârsta de numai 39 de ani.

“Într-o frumoasă dimineaţă din Sydney înconjurat de familie şi în braţele soţiei sale, tânărul nostru luptător Andy Whitfield a murit după o luptă de 18 luni cu cancerul” a fost comunicatul dat de familie. Andy Whitfield a fost diagnosticat cu cancer limfatic în primăvara anului trecut.

Iniţial, medicii erau încrezători şi actorul avea şanse mari să-şi revină, fiindcă boala lui fusese depistată la timp. Filmările la seria 2 a flmului Spartacus au fost amânate în acel moment.

În luna ianuarie, boala a avansat atât de mult încât producătorii seriei au fost nevoiţi să anunţe că un alt actor, Liam Mcintyre, va prelua rolul lui Spartacus.

Andy Whitfield, născut în Ţara Galilor şi mutat în Australia, a devenit un star în SUA, după ce a interpretat în primul sezon rolul lui Spartacus, un luptător trac capturat de romani şi trimis să devină gladiator la şcoala de antrenament a lui Batiatus, interpretat de John Hannah, şi a soţiei sale, Lucreţia, jucată de Lucy Lawless.

Showul a fost extrem de popular în USA şi l-a transformat pe Whitfield într-o vedetă internaţională.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s