Lidl vs Germanos

Dupa ce a facut ravagii in Kenya, unde s-a vandut in peste 350.000 de exemplare, acum smartphone-ul de 100 euro va fi comercializat prin intermediul lantului de magazine Lidl in mai multe tari din Europa.

Smartphone-ul Ideos IDEOS X3 este produs de compania chineza Huawei si va intra initial pe piata din Germania, dar este posibil ca in curand sa ajunga si in Romania, deoarece reteaua Lidl este prezenta si pe piata autohtona.

Telefonul are un procesor Qualcomm 600 Mhz, radio FM, mp3 si mp4 player, camera foto de 3,15 MP, port microUSB si sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread).

Daca africanii au platit doar 55 de euro pentru un astfel de telefon, deoarece castiga aproximativ 2 dolari pe zi, germanii vor trebui sa achite 100 de euro pentru un model similar.

Deci o sa ne ducem la “Plus” (actual Lidl) si o sa cumparam cartofi,ceapa si un kg de Huawei…hmmm cine mai are nevoie de punctele de loialitate de la Vodafone sau ofertele de la Orange? Cica se zvoneste ca la McDonald’s ,in viitor la doi cheesburger si o cola mare vei primi parti din iphone 4…colectioneaza-le pe toate si castigi un telefon 😛

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s