There Will Be Blood

In Spatracus Vengeance, Starz va aduce pe micile ecrane multe surprize, iar serialul mult indragit va avea un ritm mult mai alert decat primul sezon, si dupa cum declara chiar Liam McIntyre, chiar si decat prequel-ul Gods Of The Arena.
Majoritatea personajelor indragite din sezonul 1 Blood And Sand vor reveni, aducand un plus de drama evenimentelor ce se vor desfasura in afara Ludus-ului cu care am fost atat de obisnuiti, si evident mult mai multa actiune.

   Spre surpriza multora Lucretia (Lucy Lawless), va reveni in Spartacus Vengeance, aducand cu ea si setea ei de razbunare ce se va transforma in conflictul principal al sezonului doi, conflict ce va avea in fundal destinul hoardei de sclavi condusa de Spartacus ce seamana teroare in inima imperiului roman.

   Dupa evadarea sangeroasa din Ludus-ul Batiatus, care a incheiat sezonul Spartacus: Blood and Sand, rebeliunea gladiatorilor continua lupta si incepe sa aduca cu ea frica in inima Republicii Romane.
Gaius Claudius Glaber si trupele sale romane sunt trimise la Capua pentru a zdrobi banda tot mai mare de sclavi eliberati de Spartacus, inainte ca aceasta sa poata provoca mai multe daune.
Spartacus (Liam McIntyre) este prins intre nevoia personala de razbunare impotriva omului care la condamnat la sclavie si care a determinat moartea sotiei lui, si dorinta de a a impiedica armata sa de slcavi sa se destramare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s