Update la OS pt. Samsung Galaxy S de la Eclair la Froyo

Va prezint astazi un mic tutorial despre cum se face rapid update la sistemul de operare android 2.2 denumit si Froyo pentru posesorii de telefoane Samsung Galaxy S care au instalata varianta 2.1 a sistemului de operare Androit denumita si Eclair

Disclaimer: esti responsabil de ceea ce faci pe telefoanul tau, sfaturile mele nu sunt cele oficiale.

Ce aduce nou Froyo? In primul rand, un speed boost pentru sistem fata de varianta 2.1, cuprins intre 2X si 5X, datorita unei masini virtuale implementate. Apoi, versiunea noua de browser introdusa se va baza pe acelasi V8 JavaScript engine, inclus si in versiunea desktop Google Chrome. Efectele acestei implementari se vor concretiza printr-un speed boost de 2X sau chiar 3X, iar prezenta unui plugin in Chrome va permite utilizatorilor sa trimita rute de pe varianta Google Maps instalata pe sistemul desktop direct pe telefonul mobil.  Dezvoltatorii Android spun fara nicio urma de indoiala ca acest browser din Android 2.2 va fi cel mai rapid din lume.

Notabile sunt si imbunatatirea functiei de apelare vocala, pentru a contacta o persoana fiind suficient sa ii spui telefonului “call …….”, dar si integrarea unei aplicatii administrative API, care permite sistemului sa faca un backup de date, pentru ca apoi sa le poata migra catre un alt telefon.

La capitolul aplicatii, Android 2.2 va permite utilizatorilor sa le instaleze direct pe SD card, aceasta metoda fiind cea preferata si nu prin folosirea memoriei interne. Iar pentru a actualiza toate aplicatiile in acelasi timp, exista acum buton dedicat in interiorul magazinului virtual.

Iata mai jos o scurta prezentare a celor de la Google

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s